Tuesday, June 7, 2022

Festivalul Saga

2 days agoASCULTĂ ARTICOLUL. 17 hours agoFestivalul SAGA din București nu a însemnat doar show ci şi peste o sută de dosare penale deschise pentru trafic sau consum de droguri.


Pin On Chinese Festival

Cele trei zile de concerte au.

. 2 days agoEste a doua victimă a drogurilor la Festivalul SAGA după ce un tânăr din Republica Moldova în vârstă de 25 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în urma consumului. Într-un mesaj postat pe Facebook după tragedia provocată de decesele tinerilor care au consumat droguri ANA a lansat mai multe avertismente de. 2 days agoDouă persoane ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara în stare foarte gravă la.

Bogdan un tânăr de 25 de ani a murit chiar sub ochii prietenilor o supradoză de. 2 days agoA doua a doua seară a Festivalului Saga a debutat cu incidente grave. Jandarmeria București a aplicat amenzi uriașe după tragediile de la Festivalul SAGA Jandarmeria Română a anunțat că ofițerii din Capitală au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare.

Avem 1 stiri despre saga festival. Dezlantuiti la Festivalul Saga. De aceea de fiecare dată luăm toate măsurile necesare pentru a preveni incidente.

2 days agoDe la festivalul SAGA din Bucureşti au fost ridicate peste 30 de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise în noaptea de vineri spre sâmbătă relatează Gândulro. 2 days agoConcertele de la festivalul SAGA vor lua sfârșit în noaptea de duminică spre luni iar reprezentanții SAGA speră ca ultima zi a evenimentului să nu mai fie marcată de incidente. Anchetatorii spun că la eveniment au fost prezenți.

05 Iunie 2022 - Două persoane au murit la festivalul SAGA după ce au consumat droguri. Festivalul prezintă o viziune despre imaginație și creativitate fascinantă. Două persoane au murit după ce au.

Organizatorii au transmis ca au fost luate toate masurile pentru a preveni astfel de incidente si. 2 days agoComunicat Pentru festivalul SAGA siguranța participanților este cea mai importantă. Două persoane ar fi murit în urma unei supradoze.

Încă un tânăr care se distra la Festivalul Saga din Capitală a ajuns în comă la spital din cauza unei supradoze. 1 day agoSursa foto. De altfel un angajat din zona.

După o primă ediție spectaculoasă SAGA 2022 va avea loc într-o nouă locație Arena Națională București. Un tânăr a murit iar alți doi sunt în comă la spitalul Floreasca după o supradoză de droguri. 3 hours agoPentru festivalul SAGA siguranța participanților este cea mai importantă au anunţat organizaţorii evenimentului după ce în prima seară nu s-a mai vorbit despre muzică şi.

SAGA și-a deschis porțile pentru trei zile și trei nopți de distracție și muzică energizantă. Doi tineri ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara în stare foarte gravă la mai multe spitale din. Dealerii de droguri care au vândut stupefiante în incinta Arenei Naționale au dublat prețurile.

De aceea de fiecare dată luăm toate măsurile necesare pentru a preveni incidente de orice fel. Citeste acum toate articole despre saga festival pe Digi24ro. 1 day agoCele trei zile de petreceri la festivalul SAGA din București s-au încheiat cu moartea a doi tineri.

A început cel mai mare festival de muzică electronică din Capitală. 2 days agoDouă persoane ar fi murit în urma unei supradoze după ce mai mulți tineri care participau la Festivalul SAGA din București au fost aduși vineri seara în stare foarte gravă la. 1 day agoPentru festivalul SAGA siguranța participanților este cea mai importantă.

Peste 1000 de tone de schele și grile 200 km.


Saga Hot Air Balloon Festival Kyushu Japan Hot Air Balloon Festival Air Balloon Rides Fire Balloon


Pin On Tibet Tour


Saga Hot Air Balloon Festival Saga Japan Hot Air Balloon Festival Air Balloon Festival Balloon Festivals


Saga Dawa Festival Sikkim Holiday Destinations In India Winter Holiday Destinations


Saga Dawa Festival Festival Saga Religious


Pin On Festivals Food


Karatsu In Saga Prefecture Has Been Holding An Autumn Festival To Celebrate Bountiful Harvests For Over 400 Years The Japanese Festival Festival Japan Travel


Pin On Color


Diwali Offers Educational Consultant Festival Lights Festival


5 Days Lhasa City Tour In Saga Dawa Festival Small Group Tours Lhasa Tours


Saga Dawa Festival Festival About Saga Dawa Festival Celebrations Detail Of Saga Dawa Festival How To Celebrate Saga Dawa Fe Nagaland Northeast India India


Ti5myhfviyttlm


Rumtek Monastery Festival By Steve Harrington Festival Steve Harrington Monastery


Pin On My Saves


Saga Dawa Festival 2022 The Holy Mountain Festival Tibetan Buddhist


Saga Festival And Alda Announce We Are One Benefit Concert In Aid Of Ukraine In 2022 Concert The Power Of Music Saga


Pin On More For The World


Saga Festival Gets Green Light To Go Ahead As Planned By The Romanian Government Dance The Night Away Rave Festival Festival


2019 2020 Tibet Festival Tours Group Private Tour Package To Tibet Festivals Tibet Odyssey Tours Tour Packages Travel Tours Tours

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya